Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Borculo
  • Almen
  • Eibergen
  • Lochem
vorige volgende

Berichten

Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!
Jolande van der Hert
2 Amsterdammertjes en 1 New Sealander!!!
Mijn moeder en ik hebben erg genoten van de boottrip over de Berkel in een zomp!!! Aangezien mijn moeder en ik slecht ter been zijn, was een vaartocht een mooi alternatief. De vertelkunst van de ene schipper zal ik niet gauw vergeten. De stuurmanschipper trouwens ook niet hoor. Het was zeer aangenaam om naar het hele verhaal te luisteren. Jullie hebben mijn moeders 80ste verjaardag een leuke glans...

Bezoekers

 
Na een vaart van bijna een uur wordt u afgezet bij de steiger van de theetuin  Het Besselink. Hier kunt u een bezoek brengen aan de theetuin op donderdag, vrijdag en zaterdag en in de vakantietijd ook op woensdag. U kunt ook gelijk beginnen met uw wandeling. Alle 5 wandelingen, variërend van 20 minuten tot 3½ uur,  eindigen weer bij het zwembad. Van de schipper krijgt u een routebeschrijving mee.

Meer informatie over prijzen en boekingen alleen bij het zwembad De Berkel.            Tel.: 0575 - 431500  B.g.g. de schippers: 0575 - 431487 of 06 - 18096941