Varen met Berkelzompen

Almen - Borculo - Eibergen - Lochem

  • Almen
  • Borculo
  • Lochem
  • Eibergen
vorige volgende

Berichten

Hetty
heerlijk gevaren rond Almen
vandaag een tocht gemaakt met schipper Heinz en collega over de Berkel in en rond Almen. Dit was echt genieten wat een rust en wat een prachtige omgeving.
Angela Holtslag
Woeste Willem
Vandaag een ontzettend leuke Woeste Willem boot tochtje gehad met de Berkelzomp in Lochem!! Ondanks de regen hebben de kinderen genoten! De schippers van de Berkenzomp Ente vertelden en speelden het verhaal van Woeste Willem prachtig. Een echte aanraden voor kinderfeestjes!!
Jolande van der Hert
2 Amsterdammertjes en 1 New Sealander!!!
Mijn moeder en ik hebben erg genoten van de boottrip over de Berkel in een zomp!!! Aangezien mijn moeder en ik slecht ter been zijn, was een vaartocht een mooi alternatief. De vertelkunst van de ene schipper zal ik niet gauw vergeten. De stuurmanschipper trouwens ook niet hoor. Het was zeer aangenaam om naar het hele verhaal te luisteren. Jullie hebben mijn moeders 80ste verjaardag een leuke glans...

Bezoekers

Gedurende het vaarseizoen kunt u dagelijks om 14.00 uur aanmonsteren voor een zgn. "instapvaart". Zo'n vaartocht duurt ongeveer een uur en de "Fute" kan maximaal 15 personen vervoeren. Bij de kassa van het zwembad "De Berkel" kunt u een kaartje kopen, maar telefonisch vooraf reserveren is ook mogelijk. Daarnaast kunt u buiten de reguliere dagelijkse instapvaart ook kiezen voor een "groepsvaart" (max. 15 personen per vaart). Het tijdstip spreekt u af bij het zwembad "De Berkel" of bij de penningmeester dhr. K. van Heusden. Het verschuldigde bedrag moet vooraf worden overgemaakt. 

Varen met de zomp betekent dat u voor en na de vaart tevens gratis toegang hebt tot het terras bij de kiosk van het zwembad. Koffie en andere dranken zijn hier verkrijgbaar.

Informatie over de tarieven kunt u vinden bij: Vaartochten

Reserveren: bij zwembad "De Berkel". Tel.: 0575 - 431500 
of K. van Heusden. Tel.: 06-18096941