U kunt hier een bericht achterlaten voor op ons gastenboek. Wij controleren dit bericht voordat het op onze website komt.

Foto van Bert Dijkhuizen:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Heinz und Samantha Heinz und Samantha uit Inzell schreef op juli 6, 2024 om 8:09 am
Ik sprechen een klein beesje Hollands. Het was ganz geweldich.
Sjef Klijn Sjef Klijn uit Zwolle schreef op juni 27, 2024 om 11:11 am
Beste, na vorig jaar vanuit Lochem met Berkelzomp Ente een vaart hebben gemaakt, zijn we op 27 juni vanuit Borculo uitgevaren met de Jappe. En evenals vorig jaar hadden de schippers weer een mooi verhaal over het wel en wee van de Berkelzomp, het ontstaan ervan en over rivier de Berkel, en waar die is ontsprongen. Een mooi stukje geschiedenis door een prachtige omgeving. Volgend jaar is Eibergen aan de beurt.
De drie zussen Löwenthal - Ria - Jolanda en Lidy De drie zussen Löwenthal - Ria - Jolanda en Lidy uit Terborg-Zelhem en Warnsveld schreef op juli 19, 2023 om 12:11 pm
Zondag 16 juli zijn we met ons drietjes vertrokken met de "FUTE" vanuit Almen. Verzamelen bij het zwembad waar we nog lekker een kopje koffie konden nemen. De schippers kwamen ons keurig op tijd ophalen om ons naar het fute-nest te brengen. Een prachtige tocht door de nieuwe Menanders ( waterloop) Pracht van een natuur, rijk aan flora en fauna. Schipper Henk Jager achter het roer en Erik boeide ons de héle vaart met prachtige verhalen. Op de helft een geweldige regenbui met helaas maar 2 paraplu's op de zomp dus onze ruggen werden nat. Maart we gingen dapper door en zijn op de helft niet gestopt. Gelukkig, het zonnetje kwam er weer heerlijk door. Het was een boeiende tocht met veel natuurschoon. We hebben genoten en bedankt voor deze twee schippers, ze hebben deze vaart een extra tintje gegeven
John Heintzberger John Heintzberger uit Scherpenzeel schreef op juli 16, 2022 om 5:51 am
Donderdag 14 juli meegeweest met de berkelzomp te Borculo. Met mijn mindervalide vriend is daar geen enkel probleem er is daar een stoeltjeslift aanwezig waar je mee in en uit de boot getild kan worden. Leuke rondvaart met goede verteller en kapitein. Nogmaals onze hartelijke dank hier voor Top Geregeld
Willy en Melissa Willy en Melissa uit Vorden schreef op september 26, 2021 om 2:31 pm
25 September 2021 meegeweest met jullie boot in Almen. Het was erg leuk! Ook het verhaal dat erbij verteld werd. Behalve de mooie omgeving vanaf het water ook nog plaatjes en oude kaarten van hoe de Berkel eerder was en door de jaren heen veranderd is. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank jullie wel.
Henk en Thea Steffens Henk en Thea Steffens uit Oldenzaal schreef op juli 3, 2021 om 1:25 pm
Vandaag mochten wij meevaren met de Berkelzompe, wat een heerlijke ervaring! Schipper Henk en stuurman Jan wij hebben genoten, van jullie verhalen van het schip en de prachtige gasten. Dank jullie hartelijk.
Familie Korlaar Familie Korlaar schreef op augustus 23, 2019 om 6:07 pm
Mijn vrouw en ik willen jullie/betrokken bedrijven, hartelijk bedanken voor de door jullie geboden diensten. We hebben genoten. We zijn dan ook erg tevreden. In het bijzonder ook mbt de erg leuke boottocht met de Snippe. Ook onze gasten hebben die middag op prijs gesteld en hebben genoten! Heel hartelijk bedankt allemaal. Mvg. Familie Korlaar
Henk Henk schreef op augustus 23, 2019 om 5:24 pm
Gisterenmiddag, dinsdag 20-08-2019, stapte Henk Koskamp bij ons aan boord als “Berkelpelgrim”. Wij waren blij verrast evenals de overige vaargasten Samen zijn we met Berkelzomp “Jappe” uitgevaren om te genieten van een tocht over de Berkel. Henk heeft zijn pelgrimstocht, in het kader van de Berkelaktionstage, onderweg toegelicht. Wij wensen hem en ook wie met hem meelopen fijne wandeldagen en een mooie aankomst in Gescher.
Beheerdersantwoord van: Stichting Berkelzomp
De foto's staan in de fotogalerij
Philippa Keizer Philippa Keizer uit Rotterdam schreef op april 13, 2019 om 11:52 am
6 april hebben wij met 8 personen de tocht per zomp vanuit Almen gemaakt. Het was echt prachtig. De tocht door de meanders van de Berkel en de ontluikende voorjaars natuur was echt schitterend. De uitleg en het varen van de gastvrouw en -heer was heel goed en gezellig, informatief, leuk en duidelijk. De tocht over dit stukje Berkel vanuit Almen is zeker aan te bevelen. Dank voor een heel leuke tocht.
Johanna logtenberg Johanna logtenberg uit Lochem schreef op maart 4, 2019 om 7:31 pm
De website ziet er mooi uit, duidelijk, goed leesbaar, mooie foto's. Compliment! Ps. In aanhef gastenboek ontbreekt r in voordat.
jweenk jweenk uit Borculo schreef op januari 31, 2019 om 11:31 am
Dit is een test bericht. Laat je eigen bericht achter op de website.